Na této stránce se nachází aktuální informace k letošnímu letnímu táboru.

Sledujte tyto stránky, aby Vám neunikla žádná podstatná informace.

Termín tábora:
26.7. - 6.8. 2015

Adresa tábora:
LT Open Gate
Miletínské Lázně č.p. 503
507 71    MILETÍN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Domů Náš tým Dokumenty Táborová pošta Historie

 

Termín tábora 2016 bude ve dnech 24.7. - 4.8. 2016. Zaznamenejte si do svých diářů :-). Nové přihlášky budou k dispozici v lednu 2016.

Jeden netradičně tradiční táborový den uprostřed září
Sobotní ráno protkané slunečními paprsky vytáhlo nejednoho táborníka z postelí dříve, než je třeba o víkendu běžné…:-) Když už se zdálo, že všichni, kteří mohli dorazit, dorazili, přesunuli jsme se ku spánku do zrcadlového sálu. Možná to kouzlilo slunce, možná táborový duch…ale zdálo se nám, že jsme sotva po pár vteřinách byli vzbuzeni, jak jinak než písničkou. Některým se z pelíšků nechtělo…ale téměř všichni vyskočili a hurááááá na rozcvičku. A pak uprostřed místnosti vzplál oheň a my jsme si společně zazpívali písničky, které nás po tolik večerů provázely v Miletíně. Slunce nás šimralo a lákalo k vodě a naštěstí v areálu bazén máme, tak jsme do něj naskákali téměř všichni. Kdo neskákal, tvořil a vyzdobil chodníky v okolí bazénu. Při pikniku jsme si povídali a hnedle poté jsme uvítali naši známou rodinku, která nás přišla provést naší tolik známou deskovou hrou. Hra byla vystřídána hrou…ale sportovní. Ve sportovní hale jsme pod vedením Ondry a Filipa zápolili. Zápas byl velice vyrovnaný. Poté už se otevřely dveře divadla, kde jsme se potkali i s rodiči. Po společném zpívání jsme zhlédli prezentaci fotografií z tábora, podkreslených písněmi v originálním podání.
Děkujeme všem táborníkům a jejich rodičům, že si udělali čas a přijeli si s námi užít tento krásný den. Bylo nám milo a těšíme se na tábor OG 2016!!! :-)
Jirka, Verča, Terezka, Evička, Dan, František, Standa, Iveta, Terka a Alenka. (Eliška na nás usilovně myslící:-)) 19.9. 2015

******************

Pokud byste si s dětmi chtěli zavzpomínat na tábor 2015, můžete si pročítat kroniku, prohlížet fotky či zahrát deskovou hru Agricolu, která nám byla inspirací pro tvorbu celotáborové hry. Krásné srpnové dny... Jirka a táborový tým 2015

Táborový deník

obálka den první - 26.7. den druhý - 27.7. den třetí - 28.7. den čtvrtý - 29.7.
den pátý - 30.7. den šestý - 31.7. den sedmý - 1.8. den osmý - 2.8. den devátý - 3.8.
 
den desátý - 4.8. den jedenáctý - 5.8. den dvanáctý - 6.8. Deník kompletní  
         
 

Táborová hymna

Tabulka florbalu

Fotogalerie

Den dvanáctý

 

Den jedenáctý

Den desátý

 

Den devátý

Den osmý

Den sedmý

Den šestý

Den pátý

Den čtvrtý

Den třetí

Den druhý

Den první

 

26.7. 12:20 Děti na tábor dorazily v pořádku... Nyní se ubytují, dají si oběd a budou vybalovat... Krásný den!!!

 

25.7. 2015
Den nultý
Časomíra, která odpočítává čas zbývající do odjezdu na tábor, sice ukazuje ještě asi 13 hodin, my vám ale nabízíme již první zpravodajství. Během dnešního odpoledne totiž na tábor už dorazili někteří vedoucí, naše milá kuchařka Iveta a také členové akčního komanda. Mají za sebou už spoustu práce - náklad ze všech aut je vyložen, stany postaveny stejně jako trampolína, lavičky čekají na táborníky v kruhu kolem ohně. Všechno je prostě už připraveno na příjezd dětí. Těšíme se na ně!

21.7. 2015
Tábor se kvapem blíží a všichni se moc těšíme na kamarády, písničky, hry, zábavu, florbal... Připomínáme z provozních podmínek:


Odjezd na tábor:
neděle 26.7. 2015 v 10:00 autobusové nádraží ČSAD Roztyly nást. č.7
sraz v 9:30

Návrat z tábora:
čtvrtek 6.8. 2015 okolo 13. hodiny na místo odjezdu

Seznam věcí na tábor:
pevné boty, letní boty, holínky, ponožky a spodní prádlo v dostatečném množství, oblečení na spaní, větrovka, svetr, kalhoty, tepláky, mikiny, trička, kraťasy, plavky, kšiltovka, šátek, pláštěnka, ručník, osuška, hygienické potřeby (mýdlo, šampón, zubní pasta, kartáček na zuby, hřeben, opalovací krém), spacák (na event. přespání mimo chatku), sluneční brýle, sprej proti klíšťatům, papírové kapesníky, neplavci kruh, malý batoh na výlety, baterka a náhradní baterie, kniha, zápisník, psací potřeby, láhev na pití, ešus, plecháček či nerozbitný hrneček, lžíce, utěrka, kapesné (doporučujeme 300,- Kč)
 

***

15.1. 2015 - 11:30
Vážení rodiče,
níže naleznete přihlášku na letní tábor 2015 určený prioritně pro žáky ZŠ Open Gate.
Počet míst je omezený, při přihlášení rozhoduje pořadí odevzdání či přijetí vyplněné a podepsané přihlášky (je možné také zaslat naskenovanou přihlášku mailem - tabor@opengate.cz). Přihlášení Vám bude potvrzeno mailem. Prosíme, abyste si před přihlášením důkladně pročetli provozní podmínky...

Informace pro zájemce z řad studentů gymnázia (akční komando - AK): Počet míst je limitován ještě více. Pro členy akčního komanda je určena vlastní přihláška. Rozhoduje také pořadí odevzdání či přijetí vyplněné a podepsané přihlášky.  Zásady Provozních podmínek (včetně zákazu mobilních telefonů a jiných elektronických zařízení) jsou závazné také pro členy AK, navíc po potvrzení přihlášení odevzdají studenti Prohlášení člena akčního komanda.   

Technická poznámka: V případě, že se Vám nezobrazují stránky aktuálně (včetně dokumentů), stiskněte F5.

Přihláška na letní tábor 2015 - doc, pdf  
Přihláška člena akčního komanda 2015 - doc, pdf
Provozní podmínky - doc, pdf  
Prohlášení člena akčního komanda - doc, pdf

Přihlašujte se výhradně na mail tabor@opengate.cz!!!

*****

14.1. 2015
Milí táborníci, rodiče zájemců o letní tábor ZŠ Open Gate,
ve druhé polovině tohoto týdne se na stránkách letního tábora objeví přihlášky na Letní tábor ZŠ Open Gate, který se letos koná 26.7. - 6.8. 2015. Vzhledem k tomu, že je o tábor vždy velký zájem, bude při přihlašování rozhodovat rychlost přihlášení (zaslání vyplněné přihlášky). Počet míst pro děti mladšího školního věku je 50.
Od loňského roku je také součástí tábora akční komando, které čítá deset žáků gymnázia. O tato místa bude letos velký zájem. Jsme si toho vědomi, máme z toho radost... Činí nám ale starosti, jak dané zájemce vybrat. Dlouze jsme o tom přemýšleli a nakonec jsme se rozhodli, že bude asi nejspravedlivější podobný způsob jako u dětí - rychlost zaslání vyplněné přihlášky.
Nicméně prosíme rodiče potenciálních akčňáků, aby při přihlašování zvážili následující: Akční komando má drsnější podmínky ubytování, spí ve stanech, které si sami postaví. Jako podlážka jim slouží karimatka. Počasí je nevyzpytatelné (teď je například za okny jaro :-)), není nikde psáno, že v létě bude celý tábor slunečno. Stany mohou být vyplaveny a akční komando bude bivakovat v jídelně... Sečteno podtrženo - člen akčního komanda musí být náležitě odolný a podobné útrapy snášet bez trudomyslnosti, v pohodě ba co víc s radostí....
Akčňáci se spolupodílejí na přípravě her, zapojují se na táboře aktivně a s radostí do jejich realizace. Pokud je toto nebaví, nebude je bavit ani tábor a táborový pobyt by pro ně (i pro nás) byl otravou... Velmi důkladně prosím zvažte, zda Váš teenager chce hry připravovat, hrát na táboře různé postavy a zapojovat se zaujatě do táborového programu a toto zajetí přenášet na malé děti.
Členové akčního komanda jsou navíc pro své mladší spolužáky - účastníky tábora - příklady a vzory správného chování, podporují je v zapojování do her, chovají se k nim džentlmensky.
Vážení rodiče, prosím, abyste při případném přihlašování členů akčního komanda (žáci gymnázia) měli výše zmíněné na zřeteli... Děkujeme. (jl)

 

·